YGS-1 PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN ÖNLİSANS PROGRAMLARI Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi YGS-1 Beton Teknolojisi YGS-1 Bilgi Güvenliği Teknolojisi YGS-1 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon YGS-1 Bilgisayar Operatörlüğü YGS-1 Bilgisayar Programcılığı YGS-1 Bilgisayar Teknolojisi YGS-1 Biyomedikal Cihaz Teknolojisi YGS-1 Coğrafi Bilgi Sistemleri YGS-1 Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri YGS-1 Deniz Ulaştırma ve İşletme YGS-1 Döküm YGS-1 Elektrik YGS-1 Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı YGS-1 Elektrikli Cihaz Teknolojisi YGS-1 Elektromekanik Taşıyıcılar YGS-1 Elektronik Haberleşme Teknolojisi YGS-1 Elektronik Teknolojisi YGS-1 Elektronörofizyoloji YGS-1 Endüstri Ürünleri Tasarımı YGS-1 Endüstriyel Kalıpçılık YGS-1 Enerji Tesisleri İşletmeciliği YGS-1 Gemi İnşaatı YGS-1 Gemi Makineleri İşletme YGS-1 Giyim Üretim Teknolojisi YGS-1 Harita ve Kadastro YGS-1 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi YGS-1 İnşaat Teknolojisi YGS-1 İnternet ve Ağ Teknolojileri YGS-1 İş Makineleri Operatörlüğü YGS-1 İş ve Uğraşı Terapisi YGS-1 Kaynak Teknolojisi YGS-1 Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi YGS-1 Makine YGS-1 Makine, Resim ve Konstrüksiyon YGS-1 Mekatronik YGS-1 Metalurji YGS-1 Mobil Teknolojileri YGS-1 Mobilya ve Dekorasyon YGS-1 Odyometri YGS-1 Optisyenlik YGS-1 Otomotiv Teknolojisi YGS-1 Radyo ve Televizyon Teknolojisi YGS-1 Radyoterapi YGS-1 Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi YGS-1 Raylı Sistemler Makine Teknolojisi YGS-1 Raylı Sistemler Makinistlik YGS-1 Raylı Sistemler Yol Teknolojisi YGS-1 Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği YGS-1 Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi YGS-1 Sondaj Teknolojisi YGS-1 Tahribatsız Muayene YGS-1 Tarım Makineleri YGS-1 Tekstil Teknolojisi YGS-1 Tekstil ve Halı Makineleri YGS-1 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri YGS-1 Uçak Teknolojisi YGS-1 Üretimde Kalite Kontrol YGS-1 Web Tasarımı ve Kodlama YGS-1 Yapı Denetimi YGS-1 Yapı Ressamlığı YGS-1 Yapı Tesisat Teknolojisi YGS-1 Yapı Yalıtım Teknolojisi YGS-1 Yat Kaptanlığı YGS-1 YGS-1 PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN LİSANS BÖLÜMLERİ Aktüerya (Yüksekokul) YGS-1 Basım Teknolojileri (Yüksekokul) YGS-1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Yüksekokul) YGS-1 Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (Yüksekokul) YGS-1 Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (Yüksekokul) YGS-1 Güverte (Yüksekokul) YGS-1 Hava Trafik Kontrol (Yüksekokul) YGS-1 Havacılık Elektrik ve Elektroniği (Yüksekokul) YGS-1 Uçak Elektrik-Elektronik (Yüksekokul) YGS-1 Uçak Gövde-Motor (Yüksekokul) YGS-1 Uçak Gövde-Motor Bakım (Yüksekokul) YGS-1