Patatesli Kapama.

Konu, 'Yemek Tarifleri' kısmında Sûkutta Bir Mülteci tarafından paylaşıldı.

  1. [​IMG]




    • 3 adet haşlanmış patates
    • 3 su bardağı un
    • Maydanoz
    • Tuz
    • Karabiber
    • Sıvı yağ



    Un, tuz ve su ile hamuru hazırlayıp bezelere ayırın. Tabak büyüklüğün de açın. Açmış olduğunuz hamurların içine hazırladığımız patates yada başka bir harcı yayın. Üzerine aynı boyutta açtığınız hamur parçasını da üzerine koyup eşitleyin. Sıvı yağda ısıttığınız tavada arkalı önlü kızartın. Afiyet olsun…
    [​IMG][​IMG]


    bumudur budur.
     
    google, Erkan Bayır ve sevcan bunu beğendi.
  2. Emilyyy

    Emilyyy Süper Moderatör

    evet forumumuzdaki herkes ağzının tadını biliyor belli oldu :)
     
    sevgi hüznü ve sevcan bunu beğendi.
  3. Legolas

    Legolas Moderatör

    Otlu peynirlisi çayla daha iyi gider.
     

Sayfayı Paylaş